Een kachel die op het eerste gezicht verwarmt


Er zijn veel manieren om het interieur te verwarmen. U kunt gebruik maken van elektriciteit, gas, een vastebrandstofketel en vele andere opties. Eén ervan is in veel opzichten nog steeds onovertroffen. Het is een houtkachel. Op dit vlak scoren houthaarden momenteel het meest. Allereerst moet u duidelijk maken wat u van nieuwe kachels verwacht voordat u ze koopt. Moeten ze in een ruimte staan ​​waar het hele gezin samenkomt, of willen ze hier alleen of met zijn tweeën ontspannen, dan is een houtkachel met transparant luik in beide gevallen precies de juiste keuze. Ze kunnen niet alleen een romantische en rustgevende sfeer creëren, maar ze hebben ook een hoge verwarmingswaarde. Investeren in geschikte kachels bespaart u dus in de toekomst een hele reeks kosten.

krbová kamna

Kachels die bij elk interieur passen

Een ander voordeel van DM-houtkachels is hun ontwerp. Hun uitstraling past zowel bij een modern interieur als bij een rustiek ingericht huisje. Daarnaast kunt u kiezen uit meerdere maatsoorten. Het hangt af van hoeveel ruimte u beschikbaar heeft voor de kachel zelf en hoeveel ruimte u gaat verwarmen.

  • U hoeft de droom van een haardkachel niet op te geven, ook al is uw woning beperkt in ruimte.
  • DM-houtkachels in Wageningen worden in drie basistypen geproduceerd.
  1. vrijstaand
  2. ingebouwd
  3. geschorst

kamna na dřevo

Hangende haardkachels https://dmhoutkachels.nl/ met een ronde vorm kenmerken zich bijvoorbeeld door hun originele ontwerp. Ze passen perfect in een minimalistisch interieur.

Welk hout?

Na het installeren van de kachel beslist u zeker welke houtsoort u erin gaat stoken. Het is heel simpel. Hoe harder het hout, hoe langer de brandtijd en dus ook de hogere calorische waarde. Eikenhout is daarom ideaal, dat is in onze regio makkelijk verkrijgbaar en niet te duur.